Antoinette Versteeg, nieuw in de groep

Antoinette heeft in 1979 een opleiding textiele werkvormen afgerond. Daarna heeft ze tot 2001 een eigen bedrijf gehad en drie kinderen groot gebracht. 

Begin 2001 is ze weer begonnen met quilten. 
Al heel snel is ze vrijer gaan werken: eigen stoffen verven en veel samengewerkt met  quiltsters die ook op andere manieren gingen werken. Vanaf 2009 heeft ze twee quiltgroepen begeleid. December j.l. is ze daarmee gestopt.
In 2013 en 2014 volgde de opleiding Quilten Speciaal en diverse workshops bij textielkunstenaars. Dit heeft haar kennis behoorlijk uitgebreid.  

Voor het Quiltersgilde, waar zij inmiddels educatiemedewerker geworden is, heeft ze samen met anderen een module geschreven met de naam Textuur en Structuur, die gegeven is bij HAWAR in Oldeberkoop.

Nu krijgt ze meer tijd om zelf weer met haar handen te werken. En deelname aan deze groep vind ze niet alleen leuk, maar ze hoopt ook geïnspireerd te worden door de anderen en dat de anderen door haar geïnspireerd zullen worden! 

Haar werk is divers en kenmerkt zich door het recyclen van allerlei materialen.

Antoinette zit midden in een verhuizing en daarom zijn van haar werk nog geen foto's te zien. Maar die zullen in de loop van 2023 zeker op het blog verschijnen.


Reacties